Editie 2017

Het Nationaal COC Songfestival 2017 wordt gehouden op zaterdag 2 december in Grand Theatre Groningen (gelegen aan de Grote Markt 35 in Groningen). De aanvang is 20.00 uur. Meer informatie over de invulling van de avond vind je de komende tijd op deze pagina.

KAARTEN

Entreekaarten kunnen vanaf woensdag 4 oktober 2017 besteld worden via Grand Theatre Groningen. Ga daarvoor naar onderstaande link:

https://www.grandtheatregroningen.nl/voorstellingen/nationaal-coc-songfestival-2/ 

koosvdplateringen.jpg

PRESENTATOR

De gastheer van de avond is Koos van Plateringen. Sinds 2009 is hij presentator van Shownieuws. Hij deed in 2016 mee met Expeditie Robinson en in 2017 met Dance Dance Dance. En hij is groot songfestivalfan.

Jury.jpeg

JURY

De juryvoorzitter is niemand minder dan Jacques d’Ancona (o.a. bekend van de Soundmixshow). Hij wordt bijgestaan door Dolly Bellefleur (presentatrice, gastvrouw, rasartiest en hertaalster van Eurovisieliedjes), Maggie MacNeal (o.a. deelneemster Eurovisie Songfestival 1974 en 1980) en Marga Bult (o.a. deelnemer Eurovisie Songfestival 1987). De laatste twee artiesten treden uiteraard ook op.

MissNikiToday.jpg

AFTERPARTY

Na de zinderende show in het Grand Theatre is het tijd voor drank en dans! Met de winnaar, deelnemers, gasten en iedereen die maar wil, feesten we verder in het sfeervolle Platformtheater (Boterdiep 46 in Groningen) en maken we er een lange nacht van. De afterparty is gratis toegankelijk op vertoon van je entreebewijs. Andere bezoekers betalen slechts 5 euro om binnen te komen. Vergeet dus niet om ook dit afsluitende feest in de agenda te zetten!

Wij presenteren u één van de grote sterren van 2 december... NIKI TODAY Miss Travestie Holland 2016 Met performances in zowel het Grand Theatre als na afloop op de zeer dansbare afterparty kun je haar (gelukkig) niet ontlopen. Dit glamorous theaterdier werd in 2016 Miss Travestie Holland en zingt als een broeds nachtegaaltje.

Zie ook: het Facebook event van de afterparty. 

141124-lijn.gif