Het Nationaal COC Songfestival 2017 wordt georganiseerd door:

Logo-COC.jpg

Zoek op deze website

 

Programma

Het Nationaal COC Songfestival 2016 wordt gehouden op zaterdag 26 november 2016. Het programma zal grotendeels bestaan uit de optredens van de deelnemers. Hieronder een voorzichtig indicatie qua tijden.

19.00 uur Locatie open
19.30 uur Zaal open
20.00 uur Start show
23.00 uur Afsluiting

Presentatie - Maaike Timmerman (Goedemorgen Nederland)

Aan Maaike Timmerman, presentatrice van het dagelijkse televisieprogramma Goedemorgen Nederland, de eer de 22ste editie van het COC Songfestival te presenteren. Ze is geen onbekende van het songfestival en alles wat daarbij hoort. Jarenlang keek ze samen met haar broer naar het Eurovisie Songfestival gewapend met eigen puntenlijst.  

Maaike Timmerman presentatrice Goedemorgen NederlandMeer over Maaike
Maaike Timmerman (1987) is een Nederlandse presentatrice en verslaggeefster. Ze is voornamelijk bekend van het presenteren van het laatste nieuws van Goedemorgen Nederland van WNL. Timmerman studeerde in 2009 af aan de School voor Journalistiek in Utrecht. Enige maanden voor haar afstuderen begon ze als redacteur bij Hart van Nederland. Na twee jaar stapte ze over naar Vandaag de dag, zoals Goedemorgen Nederland toen nog heette, waar ze in eerste instantie verslaggever was. Daarnaast presenteerde ze in het weekend het nieuws bij RTV Noord-Holland.

Toen in 2014 de decors van Goedemorgen Nederland werden aangepast kwam er een plaats vrij voor een nieuw blok actualiteiten met een aparte presentator, dit ging Timmerman vervullen, afwisselend met Tom van 't Einde. Naast dit werk bleef ze regelmatig verslaggeven in het land voor het programma. Sinds 2015 presenteert Timmerman elke werkdag. 

Timmerman presenteert steevast zonder autocue, ze heeft bij het presenteren in de studio alleen een tablet vast, die als spiekbriefje dient.

In de zomer van 2016 werden de eerste drie afleveringen van het door Timmerman bedachte en gemaakte programma De zaak van je leven uitgezonden op NPO2.

Timmerman was deelnemer aan het televisieprogramma De Slimste Mens in het seizoen winter 2015/2016.